• simone@skin-balance.com
  • 0252-419448

SchoonheidsbehandelingenAlle aandacht voor je huid en een moment voor jezelf….. Wat is er fijner dan regelmatig bij een professionele schoonheidsspecialiste je huid vakkundig en uitgebreid laten behandelen ? Samen bekijken we welke behandeling en producten bij jouw huidtype en wensen passen voor het maximale resultaat en persoonlijk advies op maat.

Gun jezelf een mooie huid en laat je uitgebreid verwennen met een stimulerende, voedende en verzorgende behandeling met alleen producten en merken van hoge kwaliteit. Met een heerlijke ontspannende gezichtsmassage als weldadige afsluiter. Zodat je huid in optimale conditie is, je er mooi en stralend uitziet en je met een goed gevoel de deur uitgaat!

Zo zijn er verzorgende gezichtsbehandelingen,om de huid  diep te reinigen, onzuiverheden als mee-eters en gerstekorrels te verwijderen. Desgewenst aan te vullen met het epileren of harsen van de wenkbrauwen, een gezichtsmassage, dagverzorging en make-up. Of wat dacht je van een extra ampul, luxe gezichts- en halspakking of masker? Laat je lekker in de watten leggen met een persoonlijk advies en op maat gemaakte behandeling en geniet straks van een stralend uiterlijk!

Speciaal voor de gevoelige huid is er de Aquatherm O2 behandeling,die de vochtbalans herstelt, kalmeert, roodheid vermindert en irritatie verzacht. Dat brandende en trekkerige gevoel? Dat behoort direct tot het verleden. Met huidverbeterende producten brengen we uw gevoelige huid weer in balans. Het resultaat? Een optimaal gehydrateerde huid die er egaal en rustig uitziet!

Terwijl de droge en/of vochtarme huid meer gebaat is bij de Power Hyaluronic behandeling , een superboost voor de vochtarme huid. Zie die droogtelijntjes direct verminderen ! Deze topklassebehandeling is speciaal ontwikkeld voor de klant die de hoogste eisen stelt aan een goed verzorgde huid. Na de behandeling is je huid weer in topconditie.

Of ga voor de boostende, ingenieuze Power C+ behandeling ! Stimulerend voor de collageenproductie en voorbereidend op de zon. Wist je trouwens dat vitamine C een anti-oxidant is tegen vrije radicalen (moleculen die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken) ? Geen wonder dat het een krachtig wapen is tegen huidveroudering! Het effect? Het stimuleert de weerstand met een egalere en gezondere huid als resultaat!

Een schone, frisse en gezonde huid met de Clean & Fresh behandeling, speciaal voor de onzuivere huid, een intensieve dieptereiniging en het verwijderen van alle onzuiverheden, meeëters en gerstekorreltjes. Een mooie zuivere en matte huid als resultaat.

Een zachte huid met de Basic Care behandeling . Te beginnen met een intensieve reiniging , scrub en vapozone. Mooi bijgewerkte wenkbrauwen en als afsluiter een heerlijke massage en een verzorgend masker.

Extra luxe met de Basic Care Plus behandeling . Voor diegene die net dat beetje extra wil...serum of ampul afgestemd op uw huidtype. Uiteraard ook met een ontspannende massage en een heerlijke gezichts/halspakking en eventueel make-up.