• simone@skin-balance.com
  • 0252-419448

Antiaging en huidverjongingEr jaren jonger uitzien? Ieder jaar een jaartje ouder worden zonder dat aan ons te zien? Ja, dat willen we allemaal wel! Maar hoe verjongen we de huid op een veilige manier zonder complicaties of bijwerkingen? Hoe krijgen we een jeugdig uiterlijk zonder chirurgische ingrepen?

Schoonheidsspecialiste Simone van der Vlugt van Skin Balance benadert dit professioneel en heel natuurlijk! Het resultaat? Een stralende huid met een frisse blik die jaren jonger lijkt. Maar dan wel zonder ingrepen, uiterst professioneel én met groots effect!

 

Power Oxygen behandeling

Nieuw in de salon, de Power Oxygen behandeling , deze behandeling heeft een tweevoudige werking. Beschermt tegen de stedelijke vervuiling en biedt haar de zuurstof die ze nodig heeft. De huid wordt ontgift, gehydrateerd, en minder gevoelig. Afweer en herstellend vermogen van de huid komen weer in topconditie. Dat zie je, dat voel je!
 

Eternal stamcelbehandeling

Zo maakt de  Eternal stamcelbehandeling gebruik van stamceltechnologie uit een Zwiters appelras voor het regenereren en stimuleren van de aanmaak van nieuwe cellen. De intelligente stoffen uit deze wetenschappelijk bewezen behandeling herstellen de huid door de aanmaak van huideigen stamcellen en zorgen ervoor dat de verouderde huid van binnenuit vernieuwd wordt. Een mooie gladde huid is het resultaat.

Corrective Anti-rides behandeling

Dan is er de Corrective Anti-rides behandeling die bestaande rimpels verzacht door ultrasound apparatuur diepgaand aan de slag te laten gaan met de intensieve werkstoffen. Deze superieure anti-age behandeling geeft de huid direct een beautylift. Het resultaat is een grondige verzorging, een verhoogde aanmaak van elastine en collageen, een betere doorbloeding van de huid én celvernieuwing.

Power Retinol behandeling

En werkt de pro vitamine-A in de Power Retinol behandeling als een super hersteller voor de huid, dus ideaal bij acnelittekens, pigmentverstoringen en na overmatig zongebruik! Het resultaat? Een liftende werking, meer gevulde en ontspannen lijntjes, een grondige hydratering en zichtbaar verminderde rimpels. Een jaren jongere uitstraling  met deze innovatieve behandeling van topklasse. Wanneer de producten ook thuis worden gebruikt zal het resultaat lang aanhouden en werkt het zelfs regulerend op de talgproductie.