• simone@skin-balance.com
  • 0252-419448 | 06-20234771

JOUW HUID & MEDICATIE

Er goed en verzorgd uitzien, dat is wat je wilt wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat. Er gebeurt veel met je huid, daarom wil je je huid zo goed mogelijk verzorgen. In deze periode heeft jouw huid rust en extra verzorging nodig. Je kunt zelf veel doen om je huid te kalmeren en te beschermen.


Iedere huid omhult een uniek mens

Met respect, liefde en bescherming voor de aarde en jouw huid hebben wij bewuste keuzes gemaakt. Want jouw huid is uniek en verdient aandacht. Daarbij is de natuurlijke conditie en flora van de huid ons uitgangspunt.

Het belangrijkste dat je kunt doen is de barrièrefunctie van de huid sterk houden en huidverzorgingsproducten gebruiken zonder belastende toevoegingen.

Er is veel wat je thuis kunt doen om de barrièrefunctie van de huid te versterken. Het is daarbij heel belangrijk om huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende stoffen.

IK Skin Perfection werkt met 100% actieve en groene ingrediënten, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen. Alle producten van IK zijn voorzien van het NO-label. Deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering – Groene Cosmeceuticals – maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid.


Onze groene cosmeceuticals worden geproduceerd:

  • zonder chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine,
  • zonder synthetische geurstoffen (parfums),
  • zonder kleurstoffen,
  • zonder belastende stoffen,
  • en hebben een pH-waarde gelijk aan de huid.

Bij behandeling met bestraling mogen uw producten geen Phyto-oestrogeen bevatten (zoals onder andere Aloë vera) en behandeling verstorende bestanddelen.

Speciaal voor de extreem gevoelige huid heeft IK Skin Perfection de MEDICAL KIT samengesteld. Deze kit bevat drie producten die perfect in te zetten zijn met intensieve medicatie, chemotherapie en zelf met bestraling:

SILK+: Milde en ultrazachte 3-in-1 reiniging

RECOVER+: Huidherstellende 24H crème

DE-ITCHY+: Olie voor de gevoelige (hoofd)huid

Een moment van rust, ontspanning, echt een moment voor jezelf !! IK-MEDICAL Reflextreatment is zo'n behandeling om de huid extra comfort te geven. Het gebruik van milde producten in combinatie met ontspannende drukpunt-massage en naar wens een hoofdhuid of voetmassage. Uiteraard gaat alles in overleg wat mogelijk is en gewenst. Bel of mail gerust voor meer informatie of een kennismaking waarin alles op voorhand uitleg.

De MEDICAL KIT: is verkrijgbaar voor € 81,95

Onze merken

Skeyndor logo
PUPA Milano logo

Afspraak maken?

Ieder bezoek begint altijd met een persoonlijk en professioneel intakegesprek. Via ons contactformulier kan je direct een afspraak maken.

Maak een afspraak