• simone@skin-balance.com
  • 0252-419448 | 06-20234771

Simonen van der Vlugt - Skin Balance

Met heel veel plezier, passie, aandacht en vakmanschap run ik alweer 14 jaar mijn salon aan huis in Lisse. Mijn doel is jou een ontspannen huidverbeterende behandeling te geven. En samen met jou te werken aan een gezonde , mooie en stralende huid in topconditie.
Daarbij geef ik ook graag voedingsadviezen , want werkelijke schoonheid komt wel degelijk van binnenuit.
Een verzorgde huid , is een gezonde huid!!!
 
Mijn kennis houd ik up to date door diverse opleidingen, cursussen en workshops te volgen. Zo heb ik de specialisaties Acnè en de Huidverbeterende bindweefselmassage afgerond. Bij Acnè heeft dat als voordeel dat ik alle kennis in huis heb om een behandelplan op maat te maken, en deze ook nog eens door de meeste zorgverzekeraars vergoed wordt. 
 
Ik werk met twee topmerken, Skeyndor een innovatief en vernieuwend merk. En met IK-SKIN-PERFECTION een jong Nederlands merk. Plantaardig, zonder synthetische ingrediënten en zonder parfumering.
 
Graag nodig ik je uit om een kennismakingsbehandeling te boeken waarin we jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Een persoonlijk advies om daarna samen te werken aan een mooie, gezonde en jeugdige huid. Een kenninsmakingsbehandeling is èèn keer te boeken en duurt inclusief intakegesprek ongeveer 45 minuten en kost € 40.00
Liever een andere behandeling?  Kijk dan rustig rond op de site en ontdek wat de mogelijkheden zijn.
Neem gerust contact met mij op voor vragen of advies.
 
Tijdens mijn behandelingen werk ik met de volgende merken:
 
SKEYNDOR

Voor de gevoelige, de jonge vette, maar ook voor de ouder wordende huid met verslapping heeft Skeyndor de juiste producten in huis.

Lees verder
IK-SKIN-PERFECTION

Natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure plantaardige ingrediënten. In harmonie met de natuur.

Lees verder
PUPA

Trendy make-up uit Milaan Italië vernieuwend en hypo allergeen.

Lees verder
LYCON WAX

Pijnloos waxen met deze zachte wax uit Autralië. Face & Body.

Lees verder