• simone@skin-balance.com
  • 0252-419448 | 06-20234771

Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan salonbehandelingen van een uitstekende kwaliteit.

De actieve ingrediënten van de producten worden perfect gecombineerd wat resulteert in doelgerichte cosmetica. De concepten van Skeyndor zijn uniek, innovatief en onderscheidend.

BEHANDELINGEN:

 

Power Hyaluronic behandeling       € 79.50

een superboost voor de vochtarme en trekkerige huid. Zie die droogtelijntjes direct verminderen ! Deze topklassebehandeling is speciaal ontwikkeld voor de klant die de hoogste eisen stelt aan een goed verzorgde huid. Na de behandeling is je huid weer in topconditie.

Power C+ behandeling      €77.50

Stimulerend voor de collageenproductie en voorbereidend op de zon. Wist je trouwens dat vitamine C een anti-oxidant is tegen vrije radicalen (moleculen die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken) ? Geen wonder dat het een krachtig wapen is tegen huidveroudering! Het effect? Het stimuleert de weerstand met een egalere en gezondere huid als resultaat!

Clean & Fresh behandeling       € 49.50

Speciaal voor de onzuivere huid, een intensieve dieptereiniging en het verwijderen van alle onzuiverheden, meeëters en gerstekorreltjes. Een mooie zuivere en matte huid als resultaat.

Basic Care behandeling     € 60.00

Te beginnen met een intensieve reiniging , scrub en vapozone. Mooi bijgewerkte wenkbrauwen en als afsluiter een heerlijke massage en een verzorgend masker.

Basic Care Plus behandeling        €72.50

Voor diegene die net dat beetje extra wil...serum of ampul afgestemd op uw huidtype. Uiteraard ook met bijgewerkte en geverfde wenkbrauwen een ontspannende massage en een heerlijke gezichts/halspakking en eventueel make-up.