• simone@skin-balance.com
  • 0252-419448 | 06-20234771

Pure Power, Truly Natural.

Let nature
be your medicine  

Bij IK SKIN PERFECTION geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur.  


Bij de ontwikkeling van IK SKIN PERFECTION is de natuurlijke conditie en flora van de huid ons uitgangspunt. Met deze visie bouwen we samen met jou aan innerlijke en uiterlijke gezondheid. Door verschillende factoren kan de huid uit balans raken. Om jouw huid naar een gezonde basis terug te brengen werken we met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – cosmeceuticals – en ontwikkelen we onze producten volgens het NO-label. Dit betekent dat we constant zoeken naar de fijnste natuurlijke ingrediënten op aarde met de hoogst mogelijke actieve bestanddelen. Die combineren we met elkaar voor de beste resultaten, zonder te werken met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.  


IK SKIN PERFECTION gaat uit van de natuurlijke basis van de huid. Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van je huid verstoren. Wij werken daarom volgens het unieke 4-Fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. Het programma begeleidt je in 4 fasen naar maximale huidverbetering.


BEHANDELINGEN:


IK-Mini   +/- 45 min                         € 45.00

Welkom - oppervlakte reiniging- dieptereiniging - keuze uit: wenkbrauwen bijwerken / Reset massage - masker - oogcreme- 24h creme.

IK- Basic   +/-  60 min                     € 60.00

Welkom - oppervlakte reiniging - dieptereiniging- wenkbrauwen bijwerken - Reset massage- masker - oogcreme- 24h creme.

IK-Complete Relax   +/-  75 min     € 75.00

Welkomsritueel- oppervlakte reiniging- dieptereiniging- wenkbrauwen verven en bijwerken- Reset massage- serum infusion- masker- oogcreme- 24h creme.

IK-MEDICAL  Reflex Treatment  +/-  75 min   € 75.00

Welkomsritueel eventueel met handmassage- oppervlakte reiniging -reflexdrukpuntmassage- comfortmask- naar wens een hoofdhuid of voetmassage- 24h creme.

IK-Kennismaking Short         +/-   20 min        € 69.00

Korte behandeling om kennis te maken met dit mooie merk. Na afloop neemt u een mooie set producten mee van IK SKIN PERFECTION. Ook leuk om cadeau te geven!!