• simone@skin-balance.com
  • 0252-419448 | 06-20234771

Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan salonbehandelingen van een uitstekende kwaliteit.

De actieve ingrediënten van de producten worden perfect gecombineerd wat resulteert in doelgerichte cosmetica. De concepten van Skeyndor zijn uniek, innovatief en onderscheidend.

BEHANDELINGEN:

 

Corrective Anti-rides behandeling     € 97.50

Die bestaande rimpels verzacht door ultrasound apparatuur diepgaand aan de slag te laten gaan met de intensieve werkstoffen. Deze superieure anti-age behandeling geeft de huid direct een gladde huid door de BOTOX-LIKE werkstoffen. Deze werken ontspannend op de mimische spiertjes in het gezicht.  Het resultaat is zachte huid, een verhoogde aanmaak van elastine en collageen, een betere doorbloeding van de huid én celvernieuwing.

Eternal stamcelbehandeling       € 90.00

Maakt gebruik van stamceltechnologie uit een Zwitsers appelras voor het regenereren en stimuleren van de aanmaak van nieuwe cellen. De intelligente stoffen uit deze wetenschappelijk bewezen behandeling herstellen de huid door de aanmaak van huideigen stamcellen en zorgen ervoor dat de verouderde huid van binnenuit vernieuwd wordt. Een mooie gladde huid is het resultaat.

Power Retinol behandeling      € 82.50

Deze Pro- vitamine A is een super hersteller voor de huid, dus ideaal bij acnelittekens, pigmentverstoringen en na overmatig zongebruik! Het resultaat? Een liftende werking, meer gevulde en ontspannen lijntjes, een grondige hydratering en zichtbaar verminderde rimpels. Een jaren jongere uitstraling  met deze innovatieve behandeling van topklasse. Wanneer de producten ook thuis worden gebruikt zal het resultaat lang aanhouden en werkt het zelfs regulerend op de talgproductie.

Power Oxygen behandeling      € 85.00

Deze behandeling heeft een tweevoudige werking. Beschermt tegen de stedelijke vervuiling en biedt haar de zuurstof die ze nodig heeft. De huid wordt ontgift, gehydrateerd, en minder gevoelig. Afweer en natuurlijk herstellend vermogen van de huid komen weer in topconditie. Dat zie je, dat voel je!