• simone@skin-balance.com
  • 0252-419448

Met jarenlange ervaring in het verzorgen van zeer uiteenlopende behandelingen voor verschillende huidtypes ben je als man of vrouw bij Skin Balance aan het deskundige en professionele adres. Ieder bezoek begint altijd met een persoonlijk en professioneel intakegesprek. Wat we doen? Jouw wensen peilen, de huid bekijken en samen bespreken welke behandeling en aanpak het beste bij jou en je huidtype past.

Uiteraard werken we in onze behandelingen met alleen de beste kwaliteit producten en de allernieuwste apparatuur. En na de behandeling? Ook dan is er veel aandacht voor persoonlijk advies. Over de resultaten, eventuele contra-indicaties, de beste verzorging van je huid, een aanvulling van voeding of simpelweg een goede raad over het aanpassen van je leefstijl. Met gedegen kennis en uitgebreide ervaring ondersteunt Skin Balance effectief van binnen en van buiten uit!

Onze merken

Skeyndor logo
Neoderma logo
PUPA Milano logo

Afspraak maken?

Ieder bezoek begint altijd met een persoonlijk en professioneel intakegesprek. Via ons contactformulier kan je direct een afspraak maken.

Maak een afspraak