• simone@skin-balance.com
  • 0252-419448

Oploaasen huidproblemenEen gezonde en gave huid, daar houden we allemaal van! Maar hoe lukt je dat als je last van acné, een gevoelige huid of couperose hebt? Schoonheidssalon Skin Balance heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het oplossen van uiteenlopende huidproblemen.

Zo zijn puistjes, littekens, maar ook vlekken door overmatige zonnen en steelwratjes geen enkel probleem. Met de juiste producten (zoveel mogelijk op natuurlijke basis), bij het huidtype passende behandelingen en moderne apparatuur zie je al binnen een paar behandelingen de huid verbeteren.

Zo is onze Neoderma kruidenpeeling op basis van algen, pure planten-ingrediënten en essentiële oliën ook erg revolutionair te noemen. Bij uitstek geschikt voor huidproblemen als couperose, acné, littekens en pigmentvlekken. Alleen op basis van natuurlijke ingrediënten zonder bijwerkingen, maar wel met een mooi resultaat.

Maar ook Micro-needling  is een fantastische behandeling die uitkomst biedt bij couperose, (acné-) littekens, rimpels. Hoe? De speciale roller met uiterst fijne naaldjes stimuleert de huid ,waardoor de collageen- en elastine-productie versneld op gang komt. Het resultaat? Een egale, volle en gladde huid met een jeugdige uitstraling en minder rimpels. Deze behandeling wordt in kuurverband gegeven, 6 keer met 4 tot 6 weken tussenpozen.

Dan is er ook nog de Dermapeel behandeling die met actieve fruitzuren de vroegtijdig verouderde huid, de huid met vlekjes, acné en fijne expressielijntjes aanpakt. Het resultaat? Een intense dieptewerking die vergelijkbaar is met de peeling-behandelingen die gedaan worden in medische klinieken. Een niet te evenaren behandeling met groots effect. Na enkele behandelingen ziet je huid er egaler en gladder uit.

Tot slot kunnen wij ook door middel van Electro-coagulatie bij bloedblaasjes, steelwratjes, spider naevi en vetbultjes een oplossing bieden. Via HF stroom smelt al het ware de te behandelen plekjes. Na de behandeling is een soort schaafwondje zichtbaar die met een paar dagen weer genezen is.